tiistai 3. helmikuuta 2015

Kalajoki-loppet 30.1.2015

Käytiin hiihtelemässä Kalajoen huippukuntoisia latuja lauantaina yhteensä 68km. Aivan paras lenkki tuollainen kevyt PK matalilla sykkeillä. "Musti" tekee kesäisin 5-6h pitkiä hölkkävaelluksia matalilla sykkeillä, Timperi tekee siis talvisin 5-6h pitkiä hiihtovaelluksia matalilla sykkeillä. ;)


 Alussa näytti vähän heikolta, kun alkoi sääennusteen vastaisesti satamaankin lunta taivaan täydeltä. No tätä kesti sellaisen n. tunnin verran. Onneksi latukone oli ahkeraan liikkeellä, ja ajoi baanat puhtaaksi, ja kun keli päivän mittaan hieman jäähtyi, saatiin varsin loistavat olosuhteet hiihtämiseen.


 Täytyykin olla varsin tyytyväinen reissun onnistumiseen. Yksin ei tahdo malttaa millään mennä tarpeeksi rauhallisesti tällaisia pidempiä PK-lenkkejä, kiitoksia siis Harrille seurasta. Reissu antoi myös lujasti itseluottamusta lisää, vaikka juoksemaan ei ole päässytkään sitten joulukuun, niin silti aiemmin syksyllä tehdyt pitkät hitaat juoksulenkit, talven aikana tehdyt matalatehoiset kuntopyöräilyt ja hiihtolenkit eivät ole menneet hukkaan, vaan ovat osuneet oikeaan paikkaan. Sykkeet pysyivät siellä n. 115-120, vaikka matkaa kertyi siis tuon 68km. Viimeinen reilu kymppi tuli mentyä vaan vähän reippaammilla tehoilla, kun Marko tuoreena miehenä tuli hiihdättämään vähä kovempaa tahtia.


Kyllä se nyt sille alkaa näyttämään, että sen Tervahiihdonkin siis vois käydä hiihtämässä. Sellaista sopivan mukavaa retkeilyvauhtia mennään kuitenkin sekin, treenilenkkinä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti